Tavasszal az allergiaszezon indulásával egyre gyakrabban jelentkeznek a légúti allergiás panaszok. Az immunglobulin E ellenanyagok a szervezet védekezőrendszerének részét képezik. Termelődését a különböző allergének (pollenek, táplálékok, gyógyszerek, stb.) megjelenése idézi elő. Légúti (inhalatív) allergia esetén a pollen, poratkák, állatszőrök és penészgombák váltják ki a túlzott immunválaszt és váltják ki a légúti allergia tipikus tüneteit, melyek leggyakrabban az orrdugulás, orrfolyás, orrviszketés, tüsszögés, szemviszketés, vörös, duzzadt szem, könnyezés, torokviszketés.
Akciós csomagunkkal ezen tünetek hátterében álló okok feltárásában szeretnénk segíteni nem csak a növényi pollenek beazonosításával. A csomagba olyan vizsgálati paneleket választottunk, amelyek segítségével teljes képet kaphatunk az allergiás tünetek forrásának feltérképezéséhez.

‼️ Időpontfoglalás (minden esetben online foglalás vagy telefonos egyeztetés szükséges): +36 30 141 0026-os számon hétfőtől – csütörtökig 15.00 – 17.00 között (PÉNTEKEN nincs telefonos ügyfélszolgálat) vagy a Synlab központi telefonon, munkanapokon 08:00-16:00 között: +36 1 886 8845 továbbá online a www.vervetelipont.hu weboldalon legkésőbb előző nap 20:00h-ig.
‼️ A megújult ONLINE időpontfoglalóban a gyorsabb ügyintézés érdekében a regisztráció nélküli időpontfoglalást javasoljuk, kérjük minden esetben adják meg nevüket, telefonszámukat és hogy milyen típusú vizsgálatra jönnek majd.

Telephelyeink:


2700 Cegléd, Felház utca 57. (magánrendelő épület)

2230 Gyömrő, Szent István út 16. (Egészségház)
2241 Sülysáp, Pesti út 53. (General Office Center

cegléd #vérvétel #synlab #synlabcegléd #laborcegléd #vervetel #labordiagnosztika #gyömrő #sülysáp #gyömrővérvétel #sülysápvérvétel #labor #laborvizsgalat #allergia