SARS-CoV-2 PCR tesztelési lehetőség utazáshoz, műtétekhez is a Synlabtól, eredmények akár már 24 órán belül, hétfő és szerdai mintaleadás esetén. Lehetőség van COVID antigén gyorsteszt készítésére is!

Időpontfoglalás mindkét esetben szükséges! Ezekre a vizsgálat típusokra kizárólag telefonon van lehetőség időpontot egyeztetni a +36 30 141 0026 telefonon.

A telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől – csütörtökig 15.00 – 17.00 között érhető el (PÉNTEKEN nincs telefonos ügyfélszolgálat).

Felkészülés PCR-mintavételre

A PCR-vizsgálathoz orrból és garatból történő mintavételre van szükség, amely akkor ad megbízható eredményt, ha mintavételezés előtt a szükséges szabályokat betartja.

A mintavételt megelőző legalább 4-5 órában:Ne egyen! Ne igyon semmit (vizet sem)! Ne dohányozzon! Ne mosson fogat! Ne öblítsen szájat (vízzel sem)! Ne használjon semmilyen szájfrissítőt – cukorkát, rágógumit! Ne használjon semmilyen orrspray-t vagy orrcseppet!

A fenti szabályok be nem tartása miatt a mintába a PCR reakciót gátló anyag kerülhet, amitől értékelhetetlen lesz a vizsgálat eredménye.