Hatékony tesztelési protokoll a SYNLAB-tól a munka

világába történő visszatéréshez

 

Egyre több helyen merül fel a munkahelyek újraindításának gondolata, de sokan még bizonytalanok, milyen előkészületek vagy szűrési eljárások alapján lehetne a legkisebb kockázat vállalásával visszahozni a munkatársakat a munka világába.

A SYNLAB több mint 40 országban van jelen, ezért jelentős tapasztalatot halmozott fel az új koronavírus-tesztek vonatkozásában. Nemzetközi koronavírus munkacsoportunk a fenti tapasztalatok figyelembevételével kialakította a vizsgálatokkal kapcsolatos javaslatait, melyet a magyar SYNLAB szűrési protokolljába is beépítettünk.

Elkészítettük tehát a hazai vállalkozások számára azt a stratégiai javaslatot, melynek segítségével a lehető legkisebb kockázattal kezdhetik meg munkavállalóik visszaintegrálását munkahelyükre, legyen szó kisebb közösségekről vagy nagy létszámmal működő nagyvállalatokról.

A SYNLAB vizsgálatokkal kapcsolatos útmutatói segítséget nyújtanak a döntéshez és lehetővé teszik annak megítélését, hogy egy munkavállaló nagy valószínűséggel fertőzőtt-e vagy sem. A SARS-CoV-2 tesztelési algoritmusokra alapozott kivizsgálási ütemterv biztos alapot adhat a munkaadók és a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatók számára ahhoz, hogy a megfelelő döntést tudják hozni arra vonatkozóan, hogy a személyzet visszatérhet-e a munkahelyére, vagy további izolációs lépések szükségesek a munkahelyi közösség védelme érdekében.

A megelőző intézkedések, valamint a klinikai és diagnosztikai módszerekkel történő folyamatos monitorozás egyaránt fontos tényezők a munkahely biztonságának fenntartása szempontjából.

A SYNLAB a kezdetektől végez hatóságilag elrendelt PCR-teszteket a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) részére, mellyel a hatóság szűrési kapacitásait támogatjuk. Ez idő alatt „bejárattuk” a vizsgálatokat, növeltük kapacitásainkat és lehetővé tettük partnereink számára szerológiai antitest vizsgálatok végzését is.

Kiváló szakembergárdánk és magas technológiai színvonalon működő csepeli diagnosztikai központunk a kulcs a sikeres együttműködéshez!

Térjen vissza vállalkozásával a munka világába a SYNLAB protokolljával és nemzetközi szűrési stratégiájával!

Érdeklődés esetén kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz telefonon a +36 30 141 0026 számon vagy online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül itt >>